Continental__PremiumContact-7__ProductPicture

PremiumContact 7 kiri Tekniikan Maailman kesärengasvertailun ykköseksi

EtusivuAjankohtaistaPremiumContact 7 kiri Tekniikan Maailman kesärengasvertailun ykköseksi
  • Tekniikan Maailma 6/2023 -lehti vertaili kesärengaskauden uutuudet ja tutut mallit.
  • Continental PremiumContact ™ 7 nousi kauden uutuustuotteena kirkkaasti kärkeen keräten täydet viisi tähteä.
  • Vertailutulosten mukaan ”voittaja Continental oli poikkeuksellisen ylivoimainen”.

Tekniikan Maailman vertailussa oli mukana kymmenen eri valmistajan kesärengasta eri hinta- ja laatuluokista kokoluokassa 225/45 R17 sekä nopeusluokissa W ja Y. Vertailuun valikoitiin kultakin valmistajalta rengas, joka on suunniteltu tavalliseen perheautoiluun, mutta edustaa samalla valmistajan parasta osaamisten erityisesti turvallisuuden suhteen.

Pisteitä jaettiin osa-alueilla jarrutuspito märällä ja kuivalla pinnalla, ajettavuus märällä, ajokäytös kuivalla, ajettavuuspito märällä, melu, vesiliirto sekä vierintävastus.

Kauden uutuustuote Continental PremiumContact™ 7 oli testin ainoa täyden kympin rengas jokaisessa märän kelin kokeessa. Samoin kuivalla asfaltilla Continental oli testin paras. Kokonaisarvosanaksi tuli 9,4, jolla Continental PremiumContact™ 7 ansaitsi myös kesärengasvertailun ainoana täydet viisi tähteä.

Testaajien mukaan ”Continental on märällä asfaltilla harvinaisen hieno ajettava. Se ohjautuu tarkasti, käyttäytyy rauhallisesti, ja pitoa riittää jarrutuksissa ja mutkissa”. Kuivalla asfaltilla ajossa kiitosta tuli erityisesti pidosta ja varmasta ohjautuvuudesta kovimmissakin väistötilanteissa. 

LÄHDE: Tekniikan Maailma 6B/2023 kesärengasvertailu

Continental kehittää edellä käyvää teknologiaa ja palveluita ihmisten ja tavaroiden vastuulliseen ja verkottuneeseen liikkumiseen. Vuonna 1871 perustettu yritys tarjoaa turvallisia, tehokkaita, älykkäitä ja edullisia ratkaisuja ajoneuvoja, koneita, liikennettä sekä kuljetuksia varten. Vuonna 2021 Continentalin liikevaihto oli 33,8 miljardia euroa. Yritys työllistää noin 190 000 työntekijää 58 maassa ja markkina-alueella. Lokakuussa 2021 Continental vietti 150-vuotissyntymäpäiväänsä.

Rengasdivisioonaan kuuluu globaalisti 24 tuotanto- ja kehitysyksikköä. Continental on maailman johtavia rengasvalmistajia, joka työllistää yli 57 000 henkilöä. Vuonna 2021 myynti oli 11,8 miljardia euroa. Teknologiajohtajien joukkoon kuluvana yrityksenä Continental tarjoaa laajan tuotevalikoiman henkilöautoille, hyötyajoneuvoille, erikoisajoneuvoille ja kaksipyöräisille. Jatkuvan tutkimus- ja kehitystyön ansiosta Continental edistää turvallista, kustannustehokasta ja ekologista liikkumista. Rengasdivisioonan tuotevalikoima sisältää niin rengaskaupan ja kalustosovellusten palvelut kuin renkaiden digitaaliset hallintajärjestelmät.

www.continental-rengas.fi