Continental-PremiumContact7-small

Continentalin uusi PremiumContact 7-rengas: enemmän ajoturvallisuutta ja mukavuutta

EtusivuAjankohtaistaContinentalin uusi PremiumContact 7-rengas: enemmän ajoturvallisuutta ja mukavuutta
  • Renkaiden edelläkävijä kaikkiin päivittäisiin ajotilanteisiin Continentalilta
  • Merkittäviä parannuksia märissä ja kuivissa olosuhteissa renkaiden lämpötilasta riippumatta
  • 16 tuumasta 21 tuumaan asti: sovitettu kaikkiin ajoneuvoluokkiin ja ajotyyppeihin

Mielenrauhaa joka tilanteessa: PremiumContact 7:llä Continental asettaa uudet turvallisuusstandardit tieliikenteelle. Kestävyyden nimissä henkilöautojen renkaita suunnitellaan yhä enemmän ajokilometrimäärän ja vierintävastuksen huomioimiseksi. Koska rengas on ainoa kosketuspiste tien kanssa, tämä on periaatteessa järkevää, mutta se voi olla ristiriidassa kaikkien tärkeimmän vaatimuksen, ajoturvallisuuden, kanssa. Continental on kehittänyt renkaan, joka asettaa uudet standardit turvallisuudelle ja mukavuudelle kolmen innovatiivisen teknologian ansiosta ja samalla parantaa vierintävastusta ja kilometrisuoritetta. ”Continentalille turvallisuus on etusijalla. PremiumContact 7 takaa mielenrauhan tien päällä – asiakkaillemme, heidän perheilleen ja kaikille muille tienkäyttäjille”, sanoo Denise Sperl, Continentalin EMEA-autonrenkaiden tutkimus- ja kehitysjohtaja.

Uudella PremiumContact 7:llä Continental jatkaa premium-renkaiden menestystarinaa. Esittelystään lähtien edeltäjä PremiumContact 6 -rengasmalli on voittanut 34 testiä suurissa kansainvälisissä ammattilehdissä, mukaan lukien AUTO BILD ja ADAC. 

Turvallisuutta ja mukavuutta kolmen uuden tekniikan ansiosta

PremiumContact 7 on räätälöity monenlaisiin ajoneuvokonsepteihin – painon, koon ja ajotavan mukaan. Koska raskaat ajoneuvot vaativat erilaisia rengasratkaisuja kuin kevyet henkilöautot, uusi premium-rengas on mukautettu jokaiseen ajoneuvoluokkaan ja rengaskokoon 16-21 tuumaa. Tämä hyödyttää erityisesti sähköautoja. Erityisen pitkien kantamien ja korkean suorituskyvyn versioiden lisääntyessä turvallisuustekijästä tulee yhä tärkeämpi tässä segmentissä. Vierintävastuksen ja ajokilometrimäärän parantamisen lisäksi PremiumContact 7 tarjoaa räätälöityjen rakenteidensa ansiosta hyvän pidon ja lyhyet jarrutusmatkat kaikentyyppisille ajoneuvoille.

Uutta on myös innovatiivinen RedChili-seos, jonka avulla Continental on onnistunut mahdollistamaan optimaalisen suorituskyvyn mahdollisimman laajalla lämpötilaspektrillä. Tämä mahdollistaa renkaan hyvän pidon jopa matalissa lämpötiloissa päivittäisessä liikenteessä – ilman edeltävää lämmitysvaihetta. ”Tämä hyödyttää asiakkaita erityisesti kevään ja syksyn siirtymäkuukausina”, Denise Sperl sanoo.

PremiumContact 7:n mukautuva kulutuspintarakenne tuo entistä enemmän vakautta ja ajomukavuutta sekä märillä että kuivilla teillä: suoraan eteenpäin ajettaessa kulutuspinta työntää veden optimaalisesti poikittaisista urista. Sitä vastoin kaarteissa maakosketuspinta siirtyy niin, että kulutuspinnan eri osa on kosketuksissa tiehen, mikä lisää pitoa. Tämä käy ilmi myös sisäisessä vertailussa PremiumContact 6:n. PremiumContact 7:ssä märkäkäsiteltävyys on parantunut 5 prosenttia, märkäjarrutus jopa 7 prosenttia ja vesiliirron vastustus 2 prosenttia. Kuivakäsittely ja -jarrutus paranivat molemmat 3 prosenttiyksikköä.

PremiumContact 7 on nyt saatavana valituissa koossa. Näitä kokoja laajennetaan huomattavasti vuoden aikana, niin että sen loppuun mennessä on saatavilla monia suosittuja 16-21 tuuman rengaskokoja, joiden kanssa ajoneuvot kuten Hyundai Kona Elektro, Audi A1 tai VW Golf , voidaan asentaa.

LEHDISTÖN YHTEYSHENKILÖ
Sami Hagelberg
Head of Sales Trade
sami.hagelberg@conti.de
040 193 5727

Continental kehittää edellä käyvää teknologiaa ja palveluita ihmisten ja tavaroiden vastuulliseen ja verkottuneeseen liikkumiseen. Vuonna 1871 perustettu yritys tarjoaa turvallisia, tehokkaita, älykkäitä ja edullisia ratkaisuja ajoneuvoja, koneita, liikennettä sekä kuljetuksia varten. Vuonna 2021 Continentalin liikevaihto oli 33,8 miljardia euroa. Yritys työllistää noin 190 000 työntekijää 58 maassa ja markkina-alueella. Lokakuussa 2021 Continental vietti 150-vuotissyntymäpäiväänsä.

Rengasdivisioonaan kuuluu globaalisti 24 tuotanto- ja kehitysyksikköä. Continental on maailman johtavia rengasvalmistajia, joka työllistää yli 57 000 henkilöä. Vuonna 2021 myynti oli 11,8 miljardia euroa. Teknologiajohtajien joukkoon kuluvana yrityksenä Continental tarjoaa laajan tuotevalikoiman henkilöautoille, hyötyajoneuvoille, erikoisajoneuvoille ja kaksipyöräisille. Jatkuvan tutkimus- ja kehitystyön ansiosta Continental edistää turvallista, kustannustehokasta ja ekologista liikkumista. Rengasdivisioonan tuotevalikoima sisältää niin rengaskaupan ja kalustosovellusten palvelut kuin renkaiden digitaaliset hallintajärjestelmät.

www.continental-rengas.fi